7.7 C
Deurne
maandag 15 april 2024
Home- DeurneOpnieuw medailleregen voor Deurnese dansers van B-Trained bij UDO Benelux in Tilburg

Opnieuw medailleregen voor Deurnese dansers van B-Trained bij UDO Benelux in Tilburg

De danstalenten van B-Trained uit Deurne hebben vorig weekend tijdens de wedstrijden van UDO Benelux in Tilburg opnieuw een flink aantal podiumplaatsen weten te veroveren. In totaal namen ze drie gouden medailles, drie zilveren en een bronzen medaille mee naar huis. Voor Aniek de Vries was er van elke soort eremetaal eentje weggelegd.

De eerste nummer 1-positie ging naar Evy Munsters en Nina van Kuijlenburg als duo in de O18 novice categorie. In de U18 intermediate/advanced haalden Aniek de Vries en Nick Damen daarnaast als duo weer een gouden plak binnen. Diezelfde Aniek en Nick pakten later diezelfde dag ook nog eens goud als onderdeel van 4-MOVEMENT in de open categorie over 18, samen met Joey Kaag.

Alle drie ontvingen zij individueel ook nog een zilveren medaille; Joey deed dit in de O18 beginner categorie, Nick in U18 intermediate en Aniek in U18 advanced. De Vries werd daarnaast derde in de competitieve O16 battles en zo eindigde Aniek het weekend met een medaille van elke soort. De groep Elevate had zo’n grote categorie dat er vijf podiumplekken waren. Daar wisten zij uiteindelijk de vierde plaats mee te bereiken.

Met een Europees kampioenschap, mogelijk wereldkampioenschap én theatershow op de agenda krijgen de dansers van B-Trained de komende maanden nog flink wat kansen om te laten zien wat ze in huis hebben.

Foto’s: B-Trained

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen