17.1 C
Deurne
zondag 19 mei 2024
Home- DeurneInzamelactie voor Deurnenaren die het financieel moeilijk hebben en net buiten de...

Inzamelactie voor Deurnenaren die het financieel moeilijk hebben en net buiten de boot vallen

Er zijn helaas nog veel mensen in Deurne die moeite hebben om rond te komen. Daarom houdt de Jumbo supermarkt aan de Schelde in Deurne in samenwerking met de Smalle Knip, en Minima Deurne een inzamelactie voor mensen die het financieel moeilijk hebben en net buiten de boot vallen.

Voor veel mensen zijn het geen gemakkelijke tijden en voor sommigen zal het alleen nog maar lastiger worden om alle eindjes aan elkaar te knopen. “Denk dan aan degenen die net niet in aanmerking komen voor de voedselbank, een verjaardag niet kunnen vieren of bij wie er nooit een extraatje voor de kinderen inzit”, melden de initiatiefnemers.

Kanjers
Jeanne Munsters-Koolen van de Smalle Knip en Karin Hoeben-Martens en Sandra van Minima Deurne doen week in, week uit hun uiterste best om producten te verzamelen en te verdelen onder de mensen in Deurne die het hard nodig hebben. Het inzamelen van de producten is een flinke klus en gaat niet altijd even makkelijk. “Om deze kanjers te helpen met hun goede initiatieven, willen wij ze graag een steuntje in de rug geven met onze ‘samen’ opgestarte lokale inzamelactie in onze winkel”, meldt de leiding van de Jumbo supermarkt.

Statiegeld
Je kunt bij de winkel aan de Schelde in Deurne komende tijd donaties doen in de vorm van houdbare producten of verzorgingsproducten. Ook kan je het statiegeld van je lege flessen doneren. Bij de emballageautomaat hangt een brievenbus waar je de statiegeld bon kunt inleveren. Met de opbrengst van de emballagebonnen worden door de medewerkers van de Smalle Knip en Minima Deurne verse producten voor de feestdagen gekocht. Deze worden net als de andere gedoneerde producten verdeeld en komen terecht bij mensen in Deurne die het goed kunnen gebruiken. “De keuze om dit lokaal te organiseren, is dat we er ook zeker van zijn dat de opbrengsten en producten van deze actie ook bij de mensen in Deurne terechtkomt”, laat de supermarkt weten.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen