7.7 C
Deurne
maandag 15 april 2024
Home- DeurneWin tickets voor akoestisch concert Tim Knol bij DMG Radio

Win tickets voor akoestisch concert Tim Knol bij DMG Radio

Luisteraars van DMG Radio kunnen komende zondag twee tickets winnen voor een optreden van singer songwriter Tim Knol. Zijn nieuwe album Lightyears Better is ook op vinyl verkrijgbaar en daarom kreeg het ook aandacht in het programma De Muziekfontein op DMG Radio waarin alleen muziek van plaat wordt gedraaid.

Presentator Arno Knapen gaat komende zondag in gesprek met Bob van platenzaak Bob’s Vinyl in Aarle-Rixtel die het akoestisch optreden van Tim Knol heeft georganiseerd. Aansluitend maken luisteraars kans op twee tickets voor de voorstelling die op vrijdagavond 7 oktober plaatsvindt bij Perron 15 aan de Havenweg 15 in Aarle-Rixtel.

Nieuw album
Muzikant Tim Knol laat weten zich beter te voelen dan ooit. Lightyears Better zelfs zoals hij het met zijn nieuwe album verwoordt. Het is een album over verandering. Als een verslag van de afgelopen periode waarin Tim het roer omgooide en zichzelf opnieuw uitvond. Dat klinkt zoals je van Tim Knol gewend bent. Amerikaans georiënteerde muziek zoals Neil Young, Tom Petty en Bob Dylan die hij ook laat horen tijdens het akoestische concert dat door Bob van Bob’s Vinyl is opgezet.

Tickets winnen
Wil je de kaarten voor het optreden van Tim Knol winnen? Luister dan zondag 25 september tussen 17.00 en 19.00 uur naar De Muziekfontein op DMG Radio. Na het interview met Bob van Bob’s Vinyl worden de twee tickets weggegeven en is degene die als eerste reageert op 0493-745020 of via WhatsApp op 06-1 66 55 77 3 de winnaar.

DMG Radio is te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo digitale radio op kanaal 918. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

Foto: Tim Knol

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen