12.1 C
Deurne
maandag 5 juni 2023
Home- DeurneJaarlijkse ATB- en Graveltocht van TWC de Wekkers door omgeving Deurne

Jaarlijkse ATB- en Graveltocht van TWC de Wekkers door omgeving Deurne

TWC de Wekkers uit Deurne houdt zondag 18 december voor de zeventiende keer haar jaarlijkse ATB-tocht. Voor het eerst is er dit jaar ook een Graveltocht waarbij wordt gefietst over onverharde paden.

Er worden routes gereden in de omgeving van Deurne met verschillende lengtes die grotendeels lopen over onverharde wegen en bij de ATB routes; singletracks. Net als twee jaar geleden zijn de start en finish bij Sportpark Leeuwkensbroek aan de Kuilvenweg 9 in Deurne.

ATB
De ATB-routes zijn voorzien van pijlen en GPX, de Gravelroute via GPX en is te downloaden via www.twcdewekkers.nl of www.fietssport.nl. De ATB-rijders kunnen kiezen uit routes van 28, 49 en 65 kilometer lang. De kosten voor deelname bedragen 6 euro. NTFU-leden betalen 4 euro. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen gratis meerijden.

Graveltocht
Voor de Graveltocht is de route 75 kilometer lang en deze wordt alleen op GPX uitgezet. De kosten voor deelname aan de tocht zijn 10 euro en voor NTFU-leden 8 euro. Voorinschrijving is mogelijk op de website www.fietssport.nl, er kan worden gestart tussen 8.30 en 10.00 uur.

Glühwein
Pauzeplaatsen van de ATB-tocht zijn bij Stal Mira in Vlierden (49 & 65 km) en Tennisclub Vlierden (28 km). Pauzeplaats van de Graveltocht (75 km) is bij RKSV Venhorst. Op de pauzeplaatsen is er uitgebreide verzorging, een fiets-afspuitmogelijkheid en een bewaakte fietsenstalling. Ook is er ruime gratis parkeergelegenheid en voor de deelnemers is er na afloop gratis glühwein om op te warmen.

Foto: TWC De Wekkers

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen