12.6 C
Deurne
woensdag 4 oktober 2023
Home- DeurneLeerlingen Sprongcollege verkopen zelfgemaakte producten voor goede doel op kerstmarkt

Leerlingen Sprongcollege verkopen zelfgemaakte producten voor goede doel op kerstmarkt

Leerlingen van het Sprongcollege in Deurne houden op dinsdagavond 20 december op hun school een kerstmarkt waar zelfgemaakte producten worden verkocht. Houten kerstversiering, bloemstukken en allerlei lekkers zoals wafels, koekjes en brownies zijn verkrijgbaar op de markt.

De opbrengst van de kerstmarkt gaat deels naar het goede doel: Pompidom SpeelGOED. De rest wordt besteed aan de jaarlijkse schoolreis van de leerlingen van het Sprongcollege. “Zo is de kerstmarkt een leermoment én draagt het bij aan mooie doelen”, meldt de school.

‘Vol voor gaan’
Naast de eigengemaakte spullen die worden verkocht, wordt door de leerlingen ook gezorgd voor een gezellige kerstsfeer met onder andere een muzikaal optreden. Het Sprongcollege laat weten dat ze blij zijn dat ze eindelijk weer eens een echte kerstmarkt kunnen organiseren: “Afgelopen twee jaar kwam er de klad in door corona maar dit jaar mogen ze er weer vol voor gaan.”

De kerstmarkt vindt 20 december van 19.00 tot 21.00 uur plaats op het Sprongcollege aan de Burgemeester Roefslaan 13 in Deurne.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen