20.9 C
Deurne
zondag 19 mei 2024
Home- ZeilbergJan Kuunders en Jules van der Steijn benoemd tot ereleden ZSV

Jan Kuunders en Jules van der Steijn benoemd tot ereleden ZSV

Tijdens de algemene ledenvergadering van ZSV zijn Jan Kuunders en Jules van der Steijn afgelopen vrijdag benoemd tot erelid van de club. Zij werden beiden vanwege hun enorme inzet en bijzondere verdiensten voor de vereniging met unanieme instemming van de ledenvergadering onderscheiden.

Jan Kuunders, lid van ZSV sinds 1975, is inmiddels al ruim 40 jaar als trainer en leider bij de voetbalclub actief. Dit nadat hij al op jonge leeftijd zijn eigen actieve voetbalcarrière als speler van ZSV, na slechts een paar wedstrijden in het eerste moest beëindigen. Jan heeft in die jaren zo’n beetje alle categorieën teams wel onder zijn hoede gehad. Van jeugd van jong tot ouder en van laag tot hoog, tot heren en heel recent nog de dames.

Machines
Ook is Jan ongeveer tien jaar actief geweest voor het wedstrijdsecretariaat en was hij verenigingsscheidsrechter. Daarnaast is Jan binnen ZSV dé deskundige ten aanzien van de machines voor het veldonderhoud. “Als er iets moet gebeuren bij ZSV, dan staat Jan klaar met raad en daad”, geeft de club aan.

‘Hard maar fair’
Jules van der Steijn is lid sinds 1985. “Ooit als voetballer begonnen bij de buurclub, maar via ‘ons Ans’ bij ZSV gekomen en nooit meer weggegaan. Als speler jarenlang in ons eerste gestaan en daar was Jules een echte verdediger, spelend op de rechtervleugel. Een speler met veel duelkracht en hard maar fair. Altijd met top inzet”, geeft de voetbalclub aan.

Veel betrokkenheid
Na zijn tijd als speler is Jules bij ZSV 1 verder gegaan als assistent trainer en leider. Dat doet hij dit seizoen nu al 25 opeenvolgende jaren. “Jules is een geweldige elftalleider. Standvastig en altijd met een vaste, duidelijke lijn. Maar bovenal met heel veel betrokkenheid en inzet voor de club”, meldt ZSV trots.

Foto: ZSV

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen