23.9 C
Deurne
maandag 22 juli 2024
Home- DeurneLokale muzikanten Tuloa treden op bij Museum De Wieger Deurne

Lokale muzikanten Tuloa treden op bij Museum De Wieger Deurne

Bij het Open Podium van Museum De Wieger in Deurne treedt vrijdag 27 januari de groep Tuloa op. Angela van Brussel uit Asten, Cecile Snijders uit Asten-Heusden en Rianne Joosten uit Someren brengen een afwisselend repertoire bestaande uit pop-, folk-, country- en wereldmuziek.

De naam van de groep muzikanten betekent eigenlijk ‘welkom’. Toch weten de drie dames dat Tuloa voor sommigen misschien meer klinkt als ‘we doen mer wa’. “En dat klopt eigenlijk ook. De band speelt muzieknummers die passen bij uiteenlopende muziekstijlen. Tot nu toe bestaat het repertoire uit niet al te bekende liedjes in de Engelse, Nederlandse, Franse en Spaanse taal”, vertellen de leden van Tuloa.

Lol van muziek maken
Belangrijkste ingrediënt van de optredens is voor de muzikanten; de lol van het samen muziek maken. Dat wil de band ook graag overbrengen op het publiek. Tuloa bestaat uit Angela van Brussel op gitaar, Cecile Snijders bespeelt het accordeon en Rianne Joosten de contrabas. De zang verzorgen de drie dames samen.

Het optreden van Tuloa vindt vrijdag 27 januari plaats in Museum De Wieger aan de Oude Liesselseweg 29 en start om 20.00 uur in het Groot Atelier. De zaal is open vanaf 19.30 uur en de entree bedraagt 5 euro. Reserveren kan op dewieger.nl.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen