20.9 C
Deurne
zondag 19 mei 2024
Home- LiesselJan Linders Liessel vanaf 7 november verder volgens Albert Heijn-formule

Jan Linders Liessel vanaf 7 november verder volgens Albert Heijn-formule

Supermarkt Jan Linders in Liessel gaat vanaf dinsdag 7 november verder volgens de Albert Heijn-formule. De winkel aan de Oude Molen blijft wel eigendom van Jan Linders, maar wordt omgebouwd en ingericht in de stijl van een Albert Heijn-winkel. De medewerkers blijven in dienst bij Jan Linders, het bedrijf gaat verder als franchiseondernemer van Albert Heijn.

Voor de winkel in Liessel betekent dit dat deze tijdelijk gesloten wordt vanaf zaterdag 21 oktober om 13.00 uur, om op dinsdag 7 november om 11.00 uur weer open te gaan als Albert Heijn Jan Linders.

Hamster
De supermarkt wordt dan feestelijk geopend door het winkelteam. “Wij nodigen al onze klanten van harte uit bij de opening aanwezig te zijn en onze Albert Heijn Jan Linders meteen zelf te ervaren. Er zijn speciale openingsaanbiedingen, de eerste 500 klanten krijgen een leuke verrassing en je kunt op de foto met een levensgrote hamster”, zegt supermarktmanager Thea Bussem.

Jan Linders Supermarkten en Albert Heijn kondigden eind vorig jaar aan te gaan samenwerken, waarbij familiebedrijf Linders eigenaar blijft van de panden en de winkels ook zelfstandig blijft exploiteren.

Foto: Albert Heijn Jan Linders, Dirk Brand

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen