16.2 C
Deurne
zaterdag 18 mei 2024
Home- HelenaveenJeugdwerk Helenaveen en Staatsbosbeheer zoeken jeugdboswachters voor de Peel

Jeugdwerk Helenaveen en Staatsbosbeheer zoeken jeugdboswachters voor de Peel

Jeugdwerk Helenaveen en Staatsbosbeheer zijn op zoek naar kinderen die nieuwsgierig zijn naar alles wat er groeit en leeft in de Peel en die graag jeugdboswachter willen worden. Boswachter Martijn gaat komende tijd elk seizoen een keer de Peel in met gidsen Leo en Ine en in totaal dertig kinderen, die graag in de buitenlucht verblijven en dol op beestjes zijn.

Tijdens de tochten op 25 oktober en volgend jaar op 17 januari, 17 april en 19 juni worden tussen 14.00 en 16.00 uur vragen van de jonge boswachters beantwoord en leren ze van alles over de planten en dieren in de omgeving. Voorafgaand verzamelen de deelnemers zich bij het biologisch station bij de parkeerplaats van de Mariapeel.

Ouders van kinderen in de leeftijd van 6 tot 13 jaar die mee willen doen, kunnen hun jeugdboswachter(s) aanmelden door een WhatsApp te sturen naar Marloes van Jeugdwerk Helenaveen via 06-23 59 35 09, met de naam en leeftijd van de deelnemer(s).

Voor de activiteit zijn minimaal drie hulpouders per keer nodig. Bij het aanmelden van de kinderen, kunnen ouders ook aangeven of ze mee kunnen helpen op één of een aantal van de vier data. De kosten voor deelname aan de vier tochten zijn voor jeugdwerkleden 12,50 euro per kind, niet-leden betalen 15 euro.

Foto: Pexels

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen