12.9 C
Deurne
zondag 25 september 2022
Home- DeurneJongen (15) uit Horst opgepakt voor neersteken van 18-jarige Helmonder in Deurne

Jongen (15) uit Horst opgepakt voor neersteken van 18-jarige Helmonder in Deurne

De politie heeft dinsdagochtend een 15-jarige jongen uit Horst aangehouden voor het steekincident dat afgelopen zaterdag aan het Haageind in Deurne gebeurde. Daarbij werd een man meerdere malen gestoken. De politie heeft het vermoeden dat deze verdachte daarvoor verantwoordelijk is.

Het 18-jarige slachtoffer fietste zaterdag 15 augustus rond 01.25 uur over het Haageind in Deurne waar een groep jongeren buiten stond. Tijdens het passeren van de groep ontstond een woordenwisseling tussen het slachtoffer en de jongeren, waarbij een persoon uit die groep het slachtoffer uit het niets meerdere malen stak. Het lukte het slachtoffer om weg te fietsen, waarna hij met de hulp van derden de hulpdiensten alarmeerde. Hij is met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

De recherche is nog volop bezig met het onderzoek waarbij zij zaterdag ook getuigen hebben opgeroepen om zich te melden. Tijdens het onderzoek kwam de 15-jarige verdachte in beeld die dinsdagochtend werd aangehouden in zijn woonplaats Horst. De verdachte zal uitgebreid worden verhoord.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen