15.9 C
Deurne
vrijdag 21 juni 2024
Home- DeurneJubilarissen brandweer ontvangen medailles en oorkondes voor jarenlange inzet

Jubilarissen brandweer ontvangen medailles en oorkondes voor jarenlange inzet

Tijdens de jaarlijkse feestavond van de brandweerposten Deurne en Neerkant van de Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost, hebben zaterdagavond verschillende jubilarissen een medaille en oorkonde gekregen uit handen van wethouder en loco-burgemeester Marinus Biemans. Ook ontvingen degenen die geslaagd waren voor hun opleiding, bij de bijeenkomst in Hotel Willibrordhaege in Deurne hun diploma.

Tijdens de zogenoemde ‘DeurKantse avond’ dankte Biemans de brandweermensen namens de gemeente Deurne voor hun vele jaren inzet bij de vrijwillige Brandweer. “Geweldig wat jullie doen!”, zei de loco-burgemeester.

20-jarig jubileum
Bij de post Deurne vierden Theo Vermeulen en Roger van Hooff hun 20 jaar in brandweerdienst. Mark Loomans werd geëerd vanwege zijn 15 jaar bij de vrijwillige brandweer. Nick van Leuken en Daan van der Steijn behaalden beiden het diploma ‘manschap A’.

Neerkant
Jubilarissen bij de brandweerpost in Neerkant zijn: Wiljan Leenders, Dennis Trines en Karel Janssen die 10 jaar actief zijn bij de brandweer. Rian Matheij en John Kleuskens ontvingen een medaille en oorkonde voor hun 15 jaar in brandweerdienst. Joost Sijben werd geëerd voor zijn 25 jaar inzet bij de vrijwillige brandweer.

Afscheid Rian Matheij
Bij de post in Neerkant behaalde Rick Manders zijn diploma ‘manschap A’. Henri Schol en Erik Lathouwers ontvingen hun diploma ‘chauffeur/pompbediende’ en Vincent de Groot behaalde het diploma ‘Bevelvoerder’. Daarnaast werd er afscheid genomen van Rian Matheij die na 15 jaar brandweerdienst stopt in Neerkant.

Foto’s: Stefan Welbers

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen