9.1 C
Deurne
dinsdag 20 februari 2024
Home- DeurneJubilarissen Zonnebloem Afdeling Deurne gehuldigd

Jubilarissen Zonnebloem Afdeling Deurne gehuldigd

Bij de Zonnebloem Afdeling Deurne zijn afgelopen dinsdag vier jubilarissen gehuldigd vanwege hun 10 jaar inzet bij de organisatie. Hedwig de Jongh, Marleen van de Boomen, Mieke Vrijnsen-Van Dam en Tiny Knijnenburg werden in het zonnetje gezet en ontvingen een bos bloemen als dank voor hun vrijwilligerswerk.

De Zonnebloem Afdeling Deurne is één van de ruim 1300 plaatselijke afdelingen en werkt binnen Deurne, Helenaveen, Liessel, Neerkant en Vlierden. De afdeling werd opgericht op 26 november 1979 en viert dit jaar haar 45-jarig jubileum.

De vrijwilligersorganisatie zet zich in voor mensen, die lichamelijke beperkingen hebben door ziekte of handicap en hierdoor in een sociaal isolement dreigen te raken. De Deurnese afdeling bestaat uit ongeveer 80 vrijwilligers en ongeveer 180 gasten. De meeste vrijwilligers zorgen voor het regelmatige bezoekwerk van de gasten in de gemeente Deurne. Naast de huisbezoeken, organiseert de Zonnebloem ook andere activiteiten en vakanties om de vereenzaming tegen te gaan.

Foto: Zonnebloem Afdeling Deurne

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen