9.2 C
Deurne
dinsdag 20 februari 2024
Home- DeurneMeerdere voertuigen in beslag genomen en 144 boetes bij controle Nuijeneind Bakel

Meerdere voertuigen in beslag genomen en 144 boetes bij controle Nuijeneind Bakel

Tijdens de grote controle die politie, douane en belastingdienst dinsdagmiddag uitvoerden aan het Nuijeneind in Bakel zijn drie voertuigen in beslag genomen en 144 proces-verbalen uitgeschreven.

Ook werden 1564 voertuigen gecontroleerd op snelheid. Hierbij werden 66 overtredingen geconstateerd, met als hoogst gemeten snelheid 120 kilometer per uur, waar 80 is toegestaan.

Zo’n vijftig medewerkers van de verschillende diensten controleerden het verkeer op de doorgaande weg en voertuigen die van en naar recreatiepark De Kanthoeve reden. Naast de snelheidscontrole, controleerde de belastingdienst voorbijkomende voertuigen met behulp van een ANPR-camera. De douane voerde inspecties uit op het omzeilen van accijnzen. Bij de controle werden ook drugshonden ingezet

De 144 processen-verbaal werden uitgedeeld voor onder andere het niet kunnen tonen van een rijbewijs, inrijden in een geslotenverklaring, rijden tijdens rijontzegging, rijden zonder rijbewijs, rijden onder invloed en niet dragen van een autogordel.

Foto’s: Danny van Schijndel

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen