19.6 C
Deurne
donderdag 20 juni 2024
Home- DeurneJumpend van de ene attractie naar de andere bij Springkussenfestival in centrum...

Jumpend van de ene attractie naar de andere bij Springkussenfestival in centrum Deurne

Het centrum van Deurne wordt zondagmiddag 31 juli volledig omgetoverd tot een speelparadijs voor kinderen. Bij het Springkussenfestival worden rond de vijftien attracties opgesteld en kunnen kids zich de hele middag uitleven op stormbanen, springkussens en een rodeostier.

“We hebben samen met Centrummanagement Deurne echt alles uit de kast getrokken om er een spetterend evenement van te maken”, zegt Bart Verhees van Partyhome Verhuur en Entertainment.

Rodeostier
“Overal in het centrum is zondag wel iets te doen. De grotere attracties staan onder meer op de parkeerplaats van de Wolfsberg, op het Martinetplein en op het Marktplein. Op die laatste locatie vind je ook de rodeostier die altijd zorgt voor hilarische taferelen. Maar ook op andere plekken zoals het Anna Terruweplein is er vertier en vermaak voor jong en oud”, legt Verhees uit.

Wegafsluitingen
Het Springkussenfestival vindt plaats op zondag 31 juli van 12.00 tot 17.00 uur op verschillende pleinen in het centrum van Deurne. Ook een aantal deelnemende winkels is zondagmiddag geopend. Vanwege het evenement worden zondag van 09.00 uur tot 19.00 uur het Marktplein, het Martinetplein en de Wolfsberg afgesloten voor alle verkeer behalve voetgangers.

Foto: Partyhome Verhuur en Entertainment

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen