14.9 C
Deurne
woensdag 29 maart 2023
Home- DeurneKDO Deurne mag weer beginnen maar wel zonder dak boven hun hoofd

KDO Deurne mag weer beginnen maar wel zonder dak boven hun hoofd

De leden van turnvereniging KDO Deurne waren heel blij toen ze hoorden dat er weer binnen gesport mocht worden, alleen is het dan wel heel pijnlijk voor de club dat ze daarvoor op dit moment geen onderdak meer hebben. Omdat het oude schoolgebouw waar ze tot in april nog oefenden wordt gesloopt, kunnen ze daar niet meer terecht. Er zijn wel plannen voor een nieuwe turnhal maar de realisatie daarvan gaat nog een behoorlijke tijd duren.

Trainster Milou van Nunen van de vereniging vreest dat een nieuw onderkomen niet op tijd komt en hiermee het voortbestaan van de turnclub in gevaar komt. Daarom is KDO Deurne ook zelf op zoek gegaan naar een alternatieve locatie in de vorm van een bedrijfshal die verbouwd zou kunnen worden tot turnhal. In de tussentijd oefenen de leden van de turnvereniging buiten maar daar kunnen ze alleen wat conditietrainingen doen en maar in beperkte mate het echte turnwerk.

Komende zaterdag 22 mei vertelt Milou van Nunen tussen 9.00 en 12.00 uur in het radioprogramma Deurne Draait Door meer over wat deze situatie voor KDO Deurne betekent. Het interview kun je beluisteren via DMG Radio in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo 94.4. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen