26.9 C
Deurne
donderdag 8 juni 2023
Home- LiesselKermis Liessel mag wel doorgaan met corona-aanpassingen

Kermis Liessel mag wel doorgaan met corona-aanpassingen

Eindelijk goed nieuws voor de kermisliefhebbers in onze gemeente. De kermis in Liessel gaat volgend weekend wel door in tegenstelling tot de kermis in de Zeilberg die voor eind augustus stond gepland.

Er zijn verschillende redenen waarom het in Liessel wel kan en in de Zeilberg niet, licht wethouder Helm Verhees toe vanaf zijn vakantieadres. “Het belangrijkste verschil is dat de horeca in Liessel wat kleinschaliger is. Daardoor laat de bezoekersstroom zich in Liessel beter reguleren.” Verhees is blij dat de gemeente groen licht heeft kunnen geven. “De coronapandemie is helaas nog niet voorbij, waardoor veel dingen nog onmogelijk zijn. Maar als het maar even kan, werken we als gemeente graag mee.”

De gemeente Deurne heeft voor de kermis in Liessel de benodigde evenementvergunning afgegeven. Wel gelden vanwege corona verschillende beperkingen. De bezoekersstromen worden gescheiden, bezoekers moeten 1,5 meter afstand van elkaar houden en de attracties worden iets verder uit elkaar geplaatst. De gemeente zet toezichthouders in om toe te zien op de naleving van de coronaregels. Het verkeer wordt tijdens het evenement om Liessel heen geleid. De kermis vindt plaats van zaterdag 28 augustus t/m dinsdag 31 augustus.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen