18.8 C
Deurne
zondag 28 mei 2023
Home- St. JozefparochieCV De Heikneuters start carnaval al vroeg met avond vol tonproaters

CV De Heikneuters start carnaval al vroeg met avond vol tonproaters

Het duurt nog wel even voor de carnaval officieel start op de elfde van de elfde maar bij carnavalsvereniging de Heikneuters uit de St. Jozefparochie heerst er zoals gewoonlijk al halverwege september de carnavalssfeer met de Heise Klets & Zwets.

Op zaterdag 18 september is er een avond gevuld met optredens van de beste tonproaters uit de regio zoals Berry Knapen, Dirk Kouwenberg, Hans Verbaarschot, Wichard de Benis, Rob Scheepers (Helmond) en met muziek van de Raad van Elf.

Tijdens de avond mogen vanwege de coronaregels alleen bezoekers naar binnen die aan kunnen tonen dat ze gevaccineerd zijn, genezen zijn verklaard van corona en geen corona-gerelateerde gezondheidsklachten hebben. Verder wordt het feest ook volledig volgens de coronaregels gehouden. De avond met tonproaters vindt plaats bij Zalen van Bussel en duurt van 20.00 uur tot 24.00 uur.

Kaartjes zijn verkrijgbaar bij Plus Bouwmans in de St. Jozefparochie en bij Jolinkids. Je kunt ook een email sturen naar evenementen@cv-deheikneuters.nl om kaartjes te bestellen.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen