7.7 C
Deurne
maandag 15 april 2024
Home- DeurneRijtven dit weekend in teken van kermis

Rijtven dit weekend in teken van kermis

Ook dit jaar organiseert O.R.O. een gezellige kermis op Het Rijtven en wel van vrijdag 1 tot en met zondag 3 september. De kermis is een echte O.R.O.-traditie en niet meer weg te denken. Cliënten van O.R.O. uit de hele regio komen naar Het Rijtven om, samen met familieleden en begeleiding, te genieten van de attracties en de sfeer.

O.R.O. is een organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking. Maar binnen die doelgroep zit natuurlijk wel veel verschil.  Sommige cliënten zijn extreem gevoelig voor prikkels, anderen kunnen zich prima vermaken op bijvoorbeeld een reguliere kermis. Om alle doelgroepen te kunnen bedienen is twee jaar geleden voor het eerst gekozen voor een opbouw in intensiteit en omdat de reacties erg positief waren hebben we daarop voortgeborduurd.

Op vrijdag en zaterdag is de kermis alleen geopend voor cliënten van O.R.O.. Op zondag is de kermis van 13.00 tot 17.00 uur open voor iedereen. De entree is gratis. Attracties kosten €1,00.  Mensen uit de regio kunnen dan in een ongedwongen sfeer, samen met de cliënten van O.R.O., genieten van de attracties, de muziek en de terrasjes. Met een treintje kan een ritje over Het Rijtven worden gemaakt. Op het podium staat de ‘Gentlemen’s Agreeband’ en dweilorkest ‘Bloast um op’ loopt rond. In een speciaal ingerichte snoezeltent huist een waarzegster. ‘Doe mar wa’ uit Bakel sluit de O.R.O. Kermis af. Het Rijtven is gelegen aan de Helmondseweg.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen