8.5 C
Deurne
maandag 30 januari 2023
Home- DeurneKerstversieringen in centrum Deurne meerdere keren vernield; schade van 1500 euro

Kerstversieringen in centrum Deurne meerdere keren vernield; schade van 1500 euro

In de decembermaand wordt het centrum van Deurne altijd in de kerstsfeer gebracht met verlichting en verschillende versieringen. Dit jaar zijn de lantaarnpalen ook opgefleurd met afbeeldingen van kerstbomen maar deze worden keer op keer vernield. Inmiddels zijn er 11 stuks kapotgeslagen en bedraagt de schade al 1500 euro.

“Vorig jaar hebben we bedacht wat extra sfeer toe te voegen door alle lichtmasten in het centrum te voorzien van een leuke kerstboom. Heel veel positieve reacties op gehad! Ook dit jaar hebben we ze weer opgehangen”, zegt Centrummanager Peter Thijssen.

Dweilen met kraan open
Maar dit jaar gaat het waarschijnlijk de laatste keer worden, legt hij uit: “Er blijken mensen in het centrum rond te lopen die er plezier aan hebben om ze kapot te slaan. In de Stationsstraat hebben we ze vervangen en drie dagen later waren ze weer vernield. Het is dweilen met de kraan open. Heel erg jammer!”

Blijven investeren
Centrummanagement zorgt er elk jaar voor dat het centrum van Deurne sfeervol wordt aangekleed. “We blijven daar ook in investeren, dit om we het belangrijk vinden dat u als inwoner van Deurne zich thuis voelt in ons gezellige centrum. Zo hebben we dit jaar de bomen op de Wolfsberg weer voorzien van compleet nieuwe verlichting en hebben nog eens extra sfeerverlichting toegevoegd”, vertelt Thijssen van Centrummanagement Deurne.

Foto’s: Facebook Das Mooi Deurne

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen