12.7 C
Deurne
zondag 1 oktober 2023
Home- Deurne Jeugdige reporters van Kids Flits interviewen Diede van K3

[VIDEO] Jeugdige reporters van Kids Flits interviewen Diede van K3

In Kids Flits brengen de jonge reporters van de Prodas-scholen in de regio elke maand het laatste nieuws voor kinderen. In deze aflevering laten Lars en Femm van basisschool Het talent in Asten zien hoe ze muziek maken op school en Justine en Fleur van de Mariaschool in Someren mogen Diede van den Heuvel van K3 interviewen als de Very Interessant Persoon van de maand.

Verder doet Meester Mike in deze editie van Kids Flits een opmerkelijke ontdekking. Want sidekick Cas heeft terwijl het buiten ijskoud is toch een korte broek aan. Maar daar heeft Cas een reden voor; hij is samen met andere kinderen bezig met een actie voor Kika. Leerlingen van de Mariaschool in Someren brachten een bezoekje aan Wim Peters Kwekerij en maakte daar een reportage.

Tekst gaat verder onder de video

Weetjes
Ook zijn er weer verschillende weetjes uit de regio die in deze aflevering voorbijkomen. Daarvoor kunnen de junior journalisten van de verschillende Prodas-scholen de hulp gebruiken van iedereen die bijzondere of grappige wetenswaardigheden over Deurne, Asten of Someren heeft. Onder alle inzendingen wordt één van de officiële Kids Flits-mokken verloot. Dus heb je zelf een leuk weetje dat je wilt delen in de uitzending? Kinderen kunnen deze doorsturen naar kidsflits@prodas.nl.

Kids Flits is een initiatief van Stichting Prodas in samenwerking met DMG en Siris. De afleveringen zijn onder meer te zien via DMG TV op dmgdeurne.nl en worden ook elke maand bekeken door de ongeveer 4.000 leerlingen op alle scholen van Prodas.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen