Op maandag 24 december wordt in het Sociaal Cultureel Centrum Den Draai aan de Blasiusstraat weer een kerstviering gehouden. D..." />
18.5 C
Deurne
zondag 14 juli 2024
Home- DeurneKerstviering Sociaal Cultureel Centrum Den Draai

Kerstviering Sociaal Cultureel Centrum Den Draai

Op maandag 24 december wordt in het Sociaal Cultureel Centrum Den Draai aan de Blasiusstraat weer een kerstviering gehouden. De viering begint om 19.00 uur, de zaal gaat om 18.00 uur open.

De avond begint met het opleidingsorkest van Harmonie Excelsior, dat de bezoekers verwelkomt met stemmige muziek. Binnen bij de ingang brengt Vela Monte vanaf 18.00 uur kerstliederen ten gehore en wordt iedereen een warm welkom geheten.

De kerstviering is een viering met mooie liedjes, gedichten en verhalen met als thema: elkaar dragen, elkaar verdragen en elkaar verder dragen.  Tijdens de viering is er samenzang en kunnen de aanwezigen luisteren naar mooie liedjes die gezongen worden door Twan Dirks, Ilse v.d. Weijer en Corry Donkers. Ook zullen mooie en leuke verhalen verteld worden, op een originele manier, en kan men weer rekenen op medewerking van Toneelvereniging De Klotlanders.

Uiteraard staat de organisatie tijdens die viering ook stil bij de mensen die overleden zijn. Iedereen is welkom tijdens deze kerstviering en de organisatie hoopt weer op een grote opkomst.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen