-0.4 C
Deurne
donderdag 30 november 2023
Home- HelenaveenKevin en Femke zijn prinsenpaar van de Peelpluimen

Kevin en Femke zijn prinsenpaar van de Peelpluimen

“Daar zijn ze dan, het 59e prinsenpaar der Peelpluimen: prins Kevin Brouwers en prinses Femke Kastelijn” kondigde de carnavalsvereniging uit Helenaveen aan. Het bericht is vergezeld met een filmpje op Facebook en YouTube.

In de carnavalsperiode verandert Helenaveen in het Peelpluimenrijk. De Prinsengarde nam gisteren – 17 november – afscheid van Prins Hubert I van 2018. De nieuwe Prins der Peelpluimen werd bekend gemaakt in zaal  de Gouden Helm in een programma met muziek, entertainment en feest.

Trucker
Kevin Brouwers is 28 jaar en geboren en getogen in Helenaveen. Sinds 2017 woont hij samen met de 24-jarige Femke Kastelijn uit Neerkant. Zijn opa was in 1965 ook al prins van De Peelpluimen. Brouwers is trucker bij Bakker Verstegen Transport Helenaveen. Zijn hobby’s zijn (zaal)voetballen, Turftruckers Liessel en carnaval.

Fysiotherapeut
Femke Kastelijn is fysiotherapeut in Helmond en haar hobby’s zijn korfballen bij Arcades en bootcamp. Ze begeleidt de dansmarietjes van De Peelpluimen. De lijfspreuk van prins Kevin I en prinses Femke is dan ook: Dansen is gratis, ún feest zal het zijn, Ún onvergetelijke carnaval vúr groot en klein!

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen