8.4 C
Deurne
maandag 3 oktober 2022
Home- DeurneKitesurfers vertellen over hun avontuur op het weiland bij DMG Radio

Kitesurfers vertellen over hun avontuur op het weiland bij DMG Radio

Als je in de regio Deurne kitesurfen als hobby hebt, moet je normaal nogal een eindje reizen voor je de lucht in kan maar dat veranderde afgelopen week. Want vijf vrienden uit Deurne die allemaal fervente kitesurfers zijn, zagen de flinke sneeuwval als een mogelijkheid om ook op het vasteland te kunnen kitesurfen.

Sjors van Duursen van de vriendengroep vertelt zaterdag 13 februari in het DMG-radioprogramma MiddagMaatjes alles over hun experiment. Want het was voor hen ook iets nieuws dat ze nog nooit eerder hadden gedaan. Door filmpjes op internet hadden ze gezien hoe anderen met twee snowboards tegelijk over de sneeuw heen gleden. De perfecte plek was een weiland aan de Bakelseweg waar ze van de eigenaar van het land, de familie van Baarschot toestemming kregen om hun idee in de praktijk te brengen. De video van de jonge kitesurfers werd ook gedeeld op de populaire website Dumpert.nl.

Interview DMG Radio
Zaterdagmiddag hoor je tussen 14.00 en 16.00 uur op DMG Radio in een interview met een van de kitesurfers, Sjors van Duursen meer over hun avontuur op het weiland in het programma MiddagMaatjes met Robin Senders en Jorg Marinus.

DMG Radio in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo 94.4. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen