23.1 C
Deurne
woensdag 17 juli 2024
Home- DeurneKlotlanders zijn klaar voor première van nieuwe voorstelling Wanda’s Bonte Was

Klotlanders zijn klaar voor première van nieuwe voorstelling Wanda’s Bonte Was

In totaal staan de Klotlanders komende tijd vijf keer op de planken met Wanda’s Bonte Was en vanavond is de première in Sociaal Cultureel Centrum Den Draai in de Zeilberg. Een voorstelling met knotsgekke en hilarische situaties die volgens de Klotlanders een regelrechte aanval zijn op de lachspieren.

Al 75 jaar is de toneelvereniging uit de Zeilberg actief en hun nieuwste show belooft nu al veel goeds. Via social media werden de laatste tijd al steeds meer details losgelaten van het verhaal over Wanda die een bewogen verleden heeft en een gevangenisstraf uitzit vanwege illegale straatprostitutie en het dealen van drugs. Na twee eerder mislukte pogingen om voorwaardelijk vrij te komen krijgt ze nu, met 3 jaar cel achter de rug haar laatste kans om 2 jaar vroeger dan voorzien vrij te komen.

Onberispelijk
De voorwaarde om definitief vrij te komen is dat ze minstens één maand een baan en onderdak heeft én dat ze die maand ook onberispelijk door het leven gaat. Wanda gaat echter aan de slag bij een oude tante van haar in een verouderde wasserette die op sterven na dood is en vóór het einde van de maand zijn deuren dreigt te sluiten.

Water en schuim
Als na een paar dagen haar ex-pooier en -dealer weer opduikt om Wanda weer voor hun kar te spannen en nog wat later haar ex-celgenoot uit de gevangenis ontsnapt en zich bij Wanda komt schuilhouden is het hek helemaal van de dam. Een voorstelling vol wasmachines, strijkijzers, wasgoed, waspoeder, water en schuim die zaterdagavond 4 juni voor het eerst is te zien in Den Draai in de Zeilberg.

Op 10 juni wordt de show opgevoerd in het Parochiehuis in Bakel, 18 juni staan de Klotlanders in het Gerardushuis in de Walsberg, 2 juli in het CCD in Deurne en op 9 juli nog een keer in Den Draai in de Zeilberg. Alle voorstellingen beginnen om 20.15 uur. Meer informatie vind je op de website van de Klotlanders.

Bekijk hieronder de trailer van de voorstelling Wanda’s Bonte Was.

Beluister hieronder het interview met de Klotlanders op DMG Radio.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen