14.9 C
Deurne
donderdag 13 juni 2024
Home- DeurneTim van der Weerden bouwt feestje op DMG Radio met Tim’s Weekend...

Tim van der Weerden bouwt feestje op DMG Radio met Tim’s Weekend Party

Vanaf dit weekend zijn er drie nieuwe radioprogramma’s te horen bij DMG. Speciaal om je klaar te stomen voor de zaterdagavond brengt Tim van der Weerden je voortaan tussen 18.00 en 20.00 uur helemaal in de feeststemming met Tim’s Weekend Party.

Voorheen was Tim op zaterdagmiddag te beluisteren met LunchTim maar vanaf vandaag start hij met een gloednieuwe radioshow. “Het wordt echt een feestje op de radio waar je meteen goeie zin van krijgt”, vertelt Van der Weerden.

Waar is dat Feestje?
De afgelopen weken is hij achter de schermen druk bezig geweest met de voorbereidingen van Tim’s Weekend Party. Hoewel Tim al 10 jaar radioprogramma’s presenteert bij DMG, is dit voor hem toch ook iets nieuws en spannends: “Wat ik nu aan het begin van zaterdagavond ga doen is helemaal anders dan het lunchprogramma dat ik hiervoor deed. Dus dat wordt wel even wennen maar ik heb er enorm zin in. We hebben hele toffe onderdelen in het programma zoals Waar is dat Feestje? waarbij je een overzicht krijgt van alle party’s die er in de buurt zijn die avond. Dat kan uiteenlopen van een concert tot een optreden van een dj maar het kan ook zelfs een verjaardag zijn die iemand viert.”

Proefkonijn
Daarnaast gaat Tim als een soort proefkonijn allerlei dingen testen. “Dat is iets waar ik nog niet helemaal van weet of dat altijd goed uit gaat pakken. De bedoeling is namelijk dat ik verschillende nieuwe producten ga testen. Dat kan een nieuwe gadget zijn of bijvoorbeeld een bepaalde smaak chips die net op de markt is gekomen. Voor hetzelfde geld zit daar dus iets bij waar ik helemaal van over m’n nek ga”, lacht de DMG-dj.

Lokaal talent
Ook is er in Tim’s Weekend Party aandacht voor lokaal talent in Live & Local, legt Van der Weerden uit: “Dat kan heel uiteenlopend zijn van beginnende muziekartiesten tot lokale danstalenten, als het maar mensen zijn die iets bijzonders doen en uit de buurt komen.” Om helemaal in de weekendstemming te komen, behandelt Tim ook elke zaterdagavond De Cocktail van de Week in samenwerking met een heel bijzondere specialist. “Daarvoor bellen we met Sjaak de Shaker die al 30 jaar in het horeca-vak zit en alles weet van cocktails. Het enige probleem is wel dat hij de drankjes nogal vaak uitgebreid voorproeft.”

DMG Radio is te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en overal online via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

 

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen