9.1 C
Deurne
dinsdag 20 februari 2024
Home- DeurneKnal het oude jaar uit met al jouw ‘guilty pleasures’ in de...

Knal het oude jaar uit met al jouw ‘guilty pleasures’ in de DMG Foud op Nieuw Top 100

Wordt het YMCA van The Village People of Ich bin wie Du van Marianne Rosenberg? Of toch de Spice Girls met Wannabe of Helene Fischer en Atemlos? Bij DMG Radio bepalen de luisteraars welke honderd ‘foutste’ hits allertijden je op oudejaarsdag van 11.00 tot 19.00 uur hoort. Hiervoor kan je tot 23 december je drie favoriete ‘guilty pleasures’ doorgeven via top3@dmgdeurne.nl.

“We wilden voor de afwisseling dit jaar tijdens die sombere donkere dagen eens iets vrolijks brengen op de radio. Waar ze bij die andere radiozenders rond deze tijd veel serieuze en zware muziek draaien, brengen wij juist iets heel anders; waar je goeie zin van krijgt en waarbij de luisteraars het ook nog eens helemaal voor het zeggen hebben”, vertelt Ivan van Oosterhout.

Perfecte soundtrack
Hij is één van de acht dj’s die de hitlijst gaan presenteren. “Omdat oudejaarsdag deze keer op een zondag valt, zijn natuurlijk veel mensen vrij en gaan ze in huis bijvoorbeeld oliebollen bakken of zijn ze onderweg om de laatste boodschappen voor oudjaar binnen te halen. Dan hebben wij daar de perfecte soundtrack voor met de Foud op Nieuw Top 100”, aldus Van Oosterhout.

Luisteraars krijgen op zondag 31 december niet alleen de honderd nummers te horen waar het meest op is gestemd, maar kunnen ook de hele dag vuurwerkpakketten winnen. “We gaan letterlijk knallend het jaar uit bij DMG met deze winactie. Elke keer als op oudejaarsdag tussen 11.00 en 19.00 uur het vuurwerkalarm afgaat, wint degene die als eerste appt of belt naar 0493-227227”, legt de dj van DMG uit.

Wil je ook jouw drie favoriete ‘guilty pleasures’ terug horen in de Foud op Nieuw Top 100? Stuur dan de drie titels en artiesten naar top3@dmgdeurne.nl.

DMG Radio is te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo digitale radio op kanaal 918. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

Foto: DMG

 

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen