9.3 C
Deurne
woensdag 21 februari 2024
Home- ZeilbergKoen en Josine van Leeuwen van De Vrolijke Koe boerenbruidspaar in Zeilberg

Koen en Josine van Leeuwen van De Vrolijke Koe boerenbruidspaar in Zeilberg

Willem HoÎscheleft en Drieka Romme zijn afgelopen zaterdag in Zaal de Zwaan onthuld als het boerenbruidspaar 2024 in de Zeilberg. Ook werd bekendgemaakt dat Tim van de Berg op zal treden als boerenpummel. Hij krijgt tijdens de carnavalsdagen een prominente rol rondom de boerenbruiloft. 

In het dagelijks leven is het boerenbruidspaar beter bekend als Koen en Josine van Leeuwen en runnen ze een melkveebedrijf, waar ze onder de merknaam De Vrolijke Koe hun eigen melk verwerken tot zuivelproducten.

Carnavalsdinsdag 13 februari om 15.00 uur zal het boerenbruidspaar in de onecht verbonden worden op het Kerkplein in de Zeilberg. Na afloop van de trouwplechtigheid is er een receptie in Zaal de Zwaan.

De ouders van de bruid en bruidegom zijn Marcel en Marleen Biemans en Twan en Chantal van de Beek, alias Gradje en Kaatje HoÎscheleft en Peerke en Saartje Romme . Als getuigen treden op: Leon Nooijen en Pien Schouten , alias Janus Teulijzer en Doortje Zweijepslag. De boerenpummel is Tim van de Berg, alias Sjefke Tok.

Foto: CV De Pottenbakkers

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen