21 C
Deurne
dinsdag 23 juli 2024
Home- DeurneOpen schaakavond voor beginners tot en met ervaren spelers bij Schaakvereniging Deurne

Open schaakavond voor beginners tot en met ervaren spelers bij Schaakvereniging Deurne

Zowel beginners als ervaren schakers kunnen donderdag 1 februari terecht bij de tweede open schaakavond van Schaakvereniging Deurne. Spelers van verschillende niveaus gaan die avond in wijkcentrum de Houten Hoek in Deurne de strijd met elkaar aan.

Tijdens de gratis toegankelijke bijeenkomst zijn ook niet-leden welkom. “Voor iedere schaker die weleens bij een schaakvereniging een schaakpartij zou willen spelen, maar voor wie het er nooit van is gekomen, is dit een uitgelezen kans”, zegt secretaris Kees van Hooidonk van Schaakvereniging Deurne.

Kersttoernooi
Dat er flinke interesse is voor het schaakspel in Deurne bleek vorige maand tijdens het kersttoernooi van de schaakvereniging waaraan 35 personen deelnamen uit de regio, maar ook schakers uit Waalre, Utrecht en zelfs het Duitse Goch. “Zowel beginners als meer gevorderden zijn welkom. Het is wel noodzakelijk dat de schaker de schaakkunst al machtig is. Het niveau is daarbij niet van belang”, aldus Van Hooidonk.

De open schaakavond vindt plaats op donderdag 1 februari om 20.15 uur in wijkcentrum de Houten Hoek aan de Haydnstraat 30 in Deurne. Er volgen in 2024 nog meer open schaakavonden op 29 februari, 18 april en 2 mei.

Om mee te kunnen spelen, moet je je vooraf aanmelden via secretaris@schaakverenigingdeurne.nl. Meer informatie over de schaakvereniging vind je  op schaakverenigingdeurne.nl.

Foto: Pexels

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen