20.5 C
Deurne
zondag 14 juli 2024
Home- VlierdenKofferbakverkoop Willibrordusgilde Vlierden:

Kofferbakverkoop Willibrordusgilde Vlierden:

Het schutsgilde Sint Willibrordus houdt zondag 15 april voor de 21-ste keer de kofferbakverkoop in Vlierden. Het is als een van de eerste in de regio met een kofferbakmarkt, begonnen ter aanvulling van de kas en de bekostiging van gildedagen. 

De markt in Vlierden is goed bekend bij het publiek. Deze vorm van rommelmarkt is ontstaan in Engeland en staat daar bekend als carbootsale. In navolging van Vlierden zijn er in de regio vele nieuwe kofferbakmarkten ontstaan.

Het is een markt, waarbij particulieren op een eenvoudige manier hun waar kunnen aanbieden. Een grote variatie aan waar wordt direct bij de auto of bus op straat uitgestald. Door deze opzet wordt de markt levendig, doordat de verkopers op een creatieve manier kraampjes creëren. Spullen als speelgoed, kleding en huisraad kunnen zo op een leuke manier van eigenaar wisselen. Het direct onderhandelen is immers leuker als te koop aanbieden op internet.

De markt is in het centrum van Vlierden rondom café Thijssen en is open tussen 09:15 en 15:30 uur. Entree Volwassenen 1 euro en kinderen t/m 12 jaar hebben gratis entree. Men kan gratis parkeren. Nadere informatie over de kofferbakverkoop www.gildevlierden.nl.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen