11.4 C
Deurne
vrijdag 31 maart 2023
Home- DeurneKomende week gratis ophaaldienst voor snoeiafval in Deurne

Komende week gratis ophaaldienst voor snoeiafval in Deurne

Als je de tuin nog klaar moet maken voor de zomer, is dit weekend hét moment. Niet alleen vanwege het aangename weer dat wordt verwacht maar ook omdat de gemeente komende week in Deurne gratis snoeiafval ophaalt.

Afvaldienst Blink rijdt van maandag 21 maart tot en met vrijdag 25 maart door alle wijken en ook het buitengebied. Het is niet nodig om je van te voren aan te melden om het snoeiafval op te laten halen.

Ophaalschema
Via de afvalapp van Blink is te zien wanneer in jouw wijk het afval wordt opgehaald. Die dag moet je er voor zorgen dat je grof groen afval voor 7.30 uur aan de rand van de weg ligt. Ook op de website van Blink is het ophaalschema van de snoeiroute in jouw wijk te bekijken.

Spelregels
Voor het aanbieden van het snoeiafval gelden wel een paar spelregels. Het grof groen afval moet handzaam gebundeld zijn met twee stukken touw. Het pakket mag niet zwaarder zijn dan 20 kilo en mag een maximale lengte hebben van 1,5 meter en een maximale breedte van 0,5 meter. Losse takken worden niet meegenomen en er mag niets worden ingepakt in of met plastic.

Als je meer groen afval hebt dan is toegestaan volgens de regels van de afhaalservice, kun je dit aanbieden bij de milieustraat aan de Indumastraat 3 in Deurne. Hiervoor moet je wel je milieupas meenemen om het snoeiafval af te kunnen geven.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen