23.9 C
Deurne
maandag 22 juli 2024
Home- DeurneKoor Vox Humana nodigt zangers en zangeressen uit

Koor Vox Humana nodigt zangers en zangeressen uit

Op woensdagavond 3 oktober aanstaande starten de repetities weer van het Regionaal Projectkoor Vox Humana onder leiding van Frans van Houten. Het wordt het elfde koorproject dat 6 maanden duurt: van oktober 2018 tot en met maart 2019. Het koor nodigt nieuwe zangers en zangeressen uit om deze vocale uitdaging aan te gaan. De inschrijving van nieuwe (aspirant)-leden is inmiddels gestart.

Op het concertprogramma staan klassieke koorwerken van Bach, Durante, Haydn, Mozart, Schubert, Franck, Mendelssohn, Elgar, Vaughan Williams, Saint-Saëns, Rodgers, Bernstein en Gershwin.

Drie concerten in 2019
Het koor betrekt haar leden uit de regio’s Zuidoost Brabant en Noord- en Midden Limburg. ‘Vox Humana’ (‘De menselijke stem’) zingt met instrumentale begeleiding van de vaste pianist Evert Mostert en een symfonisch ensemble van strijkers en blazers. Het elfde koorproject eindigt in maart 2019 met drie concerten in Helmond en Deurne.

Aanmelden Vox Humana
Uitgebreide informatie is te vinden www.projectkoorvoxhumana.nl. Aanmelden kan tot 29 september via: info@projectkoorvoxhumana.nl of (0493) 31 41 62

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen