7.7 C
Deurne
maandag 15 april 2024
Home- DeurnePatricia Doezé van kapsalon Shine plots overleden

Patricia Doezé van kapsalon Shine plots overleden

Patricia Doezé is zondag plotseling overleden nadat zij was teruggekeerd van een vakantie in Thailand. Ze was de eigenaresse van kapsalon Shine in Deurne en is 46 jaar geworden. In Thailand kreeg ze last van nierstenen en werd ze in een ziekenhuis geopereerd. Die operatie ging goed, maar wellicht heeft ze daar een infectie of bacterie opgelopen.

Toen ze vorige week woensdag terugkwam in haar woonplaats Helmond voelde ze zich niet goed en werd ze opgenomen in het ziekenhuis. Daar is ze aan infecties in haar bloed overleden. De exacte oorzaak is dus nog onbekend en dit wordt nog onderzocht.
Patricia Doezé was bij veel mensen bekend via haar kapperszaak Shine aan de Kerkstraat en daarvoor was ze bedrijfsleider bij Avanti kappers. Ze was regelmatig op DMG radio te horen met tips en trends over kapsels in Ronald XL.

Kapper toch open
Susan Verheggen, de enige vaste kracht van Shine, is er helemaal kapot van, zo is te lezen in het Eindhovens Dagblad. Maandagochtend heeft ze de kapperszaak toch open gedaan en een gedenkhoekje ingericht met een kaars en een foto.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen