6.4 C
Deurne
woensdag 29 maart 2023
Home- DeurneKringloopwinkel Deurne zoekt nieuwe vrijwilligers

Kringloopwinkel Deurne zoekt nieuwe vrijwilligers

Stichting ‘Leven voor leven’ is al ruim dertig jaar bezig met het bewuster omgaan met afgedankte spullen die in de kringloopwinkel een tweede leven krijgen. Bepaalde materialen en ingezamelde medische hulpgoederen worden ieder jaar met een transport naar ziekenhuizen en verpleeghuizen in het Roemeense Sascût vervoerd.

De winkel van de stichting is in het leven geroepen om inkomsten te genereren waar onder andere de jaarlijkse transporten mee kunnen worden uitgevoerd. Om de kringloopwinkel goed draaiende te houden, is de stichting ‘Leven voor leven’ op zoek naar nieuwe vrijwilligers die mee gaan helpen in de winkel aan de Dukaat 10a in Deurne.

Je gaat daar bijvoorbeeld binnenkomende goederen sorteren en de winkel aantrekkelijk inrichten en netjes houden. Mensen die geïnteresseerd zijn om aan de slag te gaan voor de stichting, kunnen contact opnemen met John van de Bersselaar via telefoonnummer 06-83627518. De kringloopwinkel Deurne is elke woensdag geopend van 12.00 tot 16.00 uur en op zaterdagen van  10.00 tot 14.00 uur.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen