8.4 C
Deurne
maandag 3 oktober 2022
Home- DeurneMagie en interactie voor kinderen bij Party van Sinterklaas in Cultuurcentrum Deurne

Magie en interactie voor kinderen bij Party van Sinterklaas in Cultuurcentrum Deurne

Het is geen show waarbij de kinderen alleen maar stil op hun stoel zitten maar een interactief Sinterklaasfeest waarbij de kids samen met de Sint en een goochelaar op een magisch avontuur gaan.

Organisator Bart Verhees vertelt: “Het leuke aan De Party van Sinterklaas is, is dat het eigentijds en sterk groeiend is geweest de afgelopen jaren. Het mooie is dat we eerder geëindigd zijn in de top 5 van beste Sinterklaasshows van Nederland. Om dit vast te houden willen we, nu er weer iets meer kan feestelijk terugkomen.”

Spoorloos
In de show gaat goochelaar Bart op een magische reis tot Piet Patcho roet in de pepernoten dreigt te gooien. Goochelstokken verdwijnen en ook Piet Patcho lijkt ineens spoorloos verdwenen te zijn. Bart, Sinterklaas, Clown Dico en de kinderen gaan in de voorstelling gezamenlijk aan de slag om de problemen op te lossen.

Spaaractie
De nieuwe Sinterklaasshow wordt op woensdag 1 december uitgevoerd in het Cultuurcentrum in Deurne. Er zijn twee shows;  eentje om 13.30 uur en één om 16.00 uur. Bij de show wordt ook samengewerkt met Centrummanagement Deurne die een spaaractie hebben opgezet om lokale winkeliers te helpen, vertelt Centrummanager Peter Thijssen: “Door corona is er helaas veel stilgevallen en hadden veel ondernemers het zwaar. Om het lokale kopen te stimuleren, hebben we een spaaractie bedacht. Bij iedere besteding van 5 euro ontvang je één spaarzegel. Heb je er tien gespaard, dan krijg je 7 euro korting op een kaartje voor de Sinterklaasshow. Zo wordt lokaal shoppen beloond en krijg je er iets spetterends voor terug”.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen