18.9 C
Deurne
zaterdag 22 juni 2024
Home- ZeilbergKroegbezoekers kunnen hersenen kraken bij pubquiz in Zeilberg

Kroegbezoekers kunnen hersenen kraken bij pubquiz in Zeilberg

Geen stoffige vragen over de derde Bondskanselier van Duitsland of de atomaire samenstelling van bauxiet maar vragen over film, muziek, games, sport, topografie en het nieuws van nu. Dat is wat de bezoekers van De Kroeg vrijdag in de Zeilberg kunnen verwachten tijdens een interactieve pubquiz.

Onder leiding van presentator Thijs Zijlstra kan het publiek tweeëneenhalf uur hun hersenen kraken bij de quiz waar ook een prijs mee valt te verdienen. Meespelen kan in teams van twee tot zes personen en de spelers krijgen zeven ronden met tien vragen voor de kiezen.

Beeld- en geluidsfragmenten
Vaste onderdelen van de quiz zijn de fotoronde, muziekronde en algemene kennisronden met diverse beeld- en geluidsfragmenten. Ook de unieke collage-vragen komen meerdere keren per quiz voorbij. Hierbij moet worden gepuzzeld en kennis worden gedeeld waarmee de samenwerking-skills van de deelnemers serieus op de proef worden gesteld.

De interactieve pubquiz vindt vrijdag 18 november plaats in Café De Kroeg aan de Blasiusstraat in Deurne-Zeilberg en begint om 20.30 uur. Aanmelden voor deelname kan door te bellen naar 06-21332655 of door een bericht te sturen via Whatsapp. Je kunt mailen naar info@dekroeg.nl. Kosten voor deelname bedragen 10 euro per team.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen