23 C
Deurne
woensdag 17 juli 2024
Home- DeurneLaatste week voor duurzame ondernemers uit gemeente Deurne om kans te maken...

Laatste week voor duurzame ondernemers uit gemeente Deurne om kans te maken op Groene Pluim

Ondernemers uit gemeente Deurne die zich op een onderscheidende manier inzetten op het gebied van duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen, kunnen zich deze week nog aanmelden om kans te maken op de Groen Pluim. Met deze onderscheiding wil Deurne dit soort ondernemers in het zonnetje zetten.

“Onze gemeente heeft de ambitie om in 2050 klimaatneutraal te zijn. Ondernemers spelen een belangrijke rol in het toekomstbestendig maken van de gemeente”, zegt wethouder Tom Oomen.

Bedrijfseigenaren die de Groen Pluim verdienen, zijn bijvoorbeeld bezig met hernieuwbare energie, sociaal ondernemen of met hergebruik of duurzame productie van materialen. “Bedrijven die nu al werken aan innovatieve oplossingen, zijn een inspiratiebron voor andere ondernemers in de gemeente. En zo’n goed voorbeeld beloon ik daarom graag met een Groene Pluim”, aldus Oomen.

Om kans te maken op de Groene Pluim kunnen ondernemers uit de gemeente Deurne hun bedrijf tot 24 juni aanmelden via degroenepluim.nl. Een onafhankelijke jury van stichting de Groene Pluim beoordeelt de inzendingen. Landelijk hebben al meer dan zeventig ondernemers de Groene Pluim gekregen. De onderscheiding wordt uitgereikt tijdens de Global Goals-week in september van dit jaar.

Foto: gemeente Deurne

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen