16.1 C
Deurne
maandag 27 mei 2024
Home- DeurneLaatste weekend IJsfestijn met DMG Radio op de ijsbaan en meet &...

Laatste weekend IJsfestijn met DMG Radio op de ijsbaan en meet & greet met Bart en Bibi van BiBaboerderij

In het laatste weekend van het IJsfestijn valt er van alles te beleven op en om de ijsbaan. De DMG-dj’s maken zaterdagmiddag live radio vanaf het ijs tijdens DMG on Ice en op zondagmiddag is er een kindermiddag waarbij onder meer Bart en Bibi van de BiBaboerderij langskomen.

Presentatoren Tim van der Weerden en Theo de Wit spelen vanaf 12.00 uur de Sneeuwballenstrijd waarbij weer leuke prijzen uit de DMG-grabbelbox kunnen worden gewonnen. Daarna nemen DMG-dj’s Davey Beijer en Jorg Marinus het over en ontvangen de derde en laatste kandidaat op de ijsbaan voor De Snelste van Deurne. Deze week is dat Evert Brouwers, bekend van speelgoedzaak Pompidom en het Kinderkleding Ruilpunt.

Snelste van Deurne
Na zijn rit wordt duidelijk of Evert de snelste was of dat gemeenteraadslid Janke van Dijk van DeurneNU of Peelstrekelprins Thijs Matheij hem te snel af waren. DMG on Ice wordt tussen 16.00 en 18.00 uur afgesloten met een afterparty op DMG Radio vanuit de studio in het Cultuurcentrum gepresenteerd door Ramon van Hoek. Zaterdagavond is er vanaf 18.30 uur op de ijsbaan de Kidsparty Tienerparty en om 20.00 uur vindt er een optreden van Tribute around Town ‘Tina Turner’ plaats.

BiBaboerderij
Op de laatste dag van het IJsfestijn wordt nog eens flink uitgepakt met een speciale middag voor de kinderen rondom het thema ‘boerderij’. Daarbij komen als speciale gasten Bart en Bibi van de BiBaboerderij bij het IJsfestijn op bezoek. “Heel leuk dat ze nu naar Deurne komen want het zijn natuurlijk enorm grote kindervrienden maar ze zijn nog nooit in onze regio op visite geweest”, vertelt Bart Verhees van Partyhome Verhuur & Entertainment die de meet & greet met Bart en Bibi mede mogelijk heeft gemaakt. Je kunt om 13.30 uur, 14.30 uur en 15.30 uur met ze dansen, lachend op de foto of ze een grote hi-five geven.

Dansatelier
Verder zijn er zondagmiddag optredens van de dansers van Dansatelier Deurne. Zij zullen om 14.10 uur en 15.10 uur hun dansshow opvoeren. Ook kun je geschminkt worden als (boerderij)dier. Om 16.00 uur wordt het Shorttrack tot 14 jaar gereden en vanaf 17.30 uur is er in het horecapaviljoen de IJsfestijn Na-Borrel.

DMG Radio is te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo digitale radio op kanaal 918. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen