18.2 C
Deurne
zaterdag 22 juni 2024
Home- DeurneLachen om herkenbare typetjes bij show van cabaret-duo Blauwe Vinkjes in Cultuurcentrum...

Lachen om herkenbare typetjes bij show van cabaret-duo Blauwe Vinkjes in Cultuurcentrum Deurne

Kevin van den Berg en Manon Blaauw wonnen als cabaret-duo Blauwe Vinkjes de Publieksprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en waren finalist van Cameretten 2021. Vrijdag 5 januari staan ze op het podium van Cultuurcentrum Deurne met hun eerste avondvullende show Disclaimer.

De jury van Cameretten roemde Blauwe Vinkjes om hun ‘politiek engagement en dat is spannend, zeker in deze roerige tijd’. Ze gooiden hoge ogen met hun actuele cabaret, liedjes en vlotte tempo van sketches in een geheel eigen stijl.

Karakters en typetjes
Bij de show in Deurne spelen, zingen en kruipen Manon en Kevin in de rol van herkenbare karakters en typetjes. Ze impliceren, reflecteren, profileren én provoceren in een show vol snelheid, actualiteiten en absurditeiten.

Vanuit diverse perspectieven neemt het duo je mee in hun satirische acts, doorspekt met persiflages, imitaties en meeslepende liedjes. Ontmoet onder meer de hippe influencers Look en Luna, volkszangers Koos en Alberta of natuurlijk de iets te trotse weddingplanners Saskia en Rufus, die zeer ondernemend zijn.

De show Disclaimer vindt plaats op vrijdag 5 januari om 20.30 uur in Cultuurcentrum Deurne. Meer informatie en tickets vind je op ccdeurne.nl.

Foto: Cultuurcentrum Deurne

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen