20.9 C
Deurne
zondag 19 mei 2024
Home- DeurneNatasja Poels en Edwin van Hoevelaak benoemd tot ambassadeurs Stichting Voor Het...

Natasja Poels en Edwin van Hoevelaak benoemd tot ambassadeurs Stichting Voor Het Kind

Natasja Poels uit Deurne en haar partner Edwin van Hoevelaak zijn benoemd tot ambassadeurs van de Stichting Voor Het Kind. Het zangduo werd eind vorig jaar verrast door de organisatie met de aanstelling als vertegenwoordigers.

Tijdens een feestelijke ceremonie na een optreden bij de Excellent Woonbeurs in Ahoy Rotterdam, werden ze door de voorzitter van Stichting Voor Het Kind voorgesteld: “Met groot genoegen willen we aankondigen dat Natasja en Edwin nu officieel ambassadeurs van de Stichting Voor Het Kind zijn. Hun liefde voor de kunsten wordt nu verenigd met een nobel doel: het verbeteren van het leven van kwetsbare kinderen.”

Voor Natasja en Edwin was het een onverwachte gebeurtenis waar ze heel dankbaar voor zijn. “Dit is meer dan we ooit hadden kunnen verwachten. We zijn vereerd en vastbesloten om ons in te zetten voor de missie van de Stichting Voor Het Kind. Kinderen verdienen het om te dromen, te groeien en te bloeien, en wij zijn vastberaden om ons steentje bij te dragen,” zei Natasja bij de benoeming.

Stichting voor het Kind zet zich in voor kwetsbare kinderen om ze een betere toekomst te bieden. Ze organiseren zelf activiteiten en stellen geld beschikbaar aan goede doelen of initiatieven die dezelfde doelstelling nastreven.

Foto: Natasja & Edwin

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen