23.6 C
Deurne
zaterdag 2 juli 2022
Home- DeurneLeden Scouting St. Jozef op patrouille bij landelijke wedstrijden in Baarn

Leden Scouting St. Jozef op patrouille bij landelijke wedstrijden in Baarn

Zeven scouts van Scouting St. Jozef hebben afgelopen weekend meegedaan aan de Landelijke Scouting Wedstrijden (LSW) in Baarn en zijn geëindigd op de 90ste plaats van de 117 deelnemende teams. Hierbij strijden scouts vanuit heel Nederland om de beste patrouille te worden. Eerder werden de leden derde bij de regionale versie van deze wedstrijd.

De dag verliep voor het Deurnese team niet helemaal zoals de bedoeling was. Al snel kwamen de scouts erachter dat er nog een aantal spullen in de blokhut in de St. Jozefparochie stonden in plaats van in de aanhanger. Ook viel een deel van het programma op zondag in het water door de vele regen. “Toch mocht dat de pret absoluut niet drukken. Er is veel gelachen om valpartijen tijdens de spellen, er zijn veel nieuwe contacten gelegd met de andere patrouilles en er zijn insignes en sjaals uitgewisseld”, laat de organisatie weten

Bij de wedstrijden moeten de scouts hun vaardigheid laten zien in verschillende onderdelen zoals onder andere zelfstandigheid en scoutingtechnieken maar bij dit avontuur staat voor de scouts vooral gezelligheid centraal.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen