4.3 C
Deurne
dinsdag 27 februari 2024
Home- DeurneLeef Deurne brengt online workshop over ergonomisch thuiswerken

Leef Deurne brengt online workshop over ergonomisch thuiswerken

Door de coronamaatregelen werken steeds meer mensen vanuit huis. Keukentafels worden omgetoverd tot kantoor en nachtkastjes met een wankel krukje fungeren ineens als callcenter. Omdat veel mensen thuis niet een professionele werkplek hebben, is het behelpen en dat eist na een tijdje zijn tol door lichamelijke maar ook psychologische klachten die optreden.

Daarom brengt Leef Deurne in samenwerking met de ergotherapeuten van Grip een gratis digitale workshop over hoe je zo prettig mogelijk thuis aan het werk kunt gaan. Er wordt ingegaan op de Arbo-regels in een speelse quizvorm en er worden foto’s van thuiswerkplekken gezamenlijk beoordeeld op hoe ergonomisch deze zijn. Je krijgt praktische tip over hoe je jouw ideale werkplek thuis creëert en er wordt ingegaan op de verhouding tussen lichaam en brein bij thuiswerken.

Aanmelden voor de workshop kan via de website van Leef Deurne. Op het inschrijfformulier kun je vooraf ook je verwachtingen over de workshop en specifieke vragen doorgeven die dan in de MS-Teams-meeting worden behandeld. De workshop begint op woensdag 31 maart om 19:30 uur en duurt tot 21:00 uur.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen