10.2 C
Deurne
zondag 25 september 2022
Home- NeerkantPotje boksen in Neerkant met de leden van Zeeuwse band BLØF

Potje boksen in Neerkant met de leden van Zeeuwse band BLØF

De mannen van de Zeeuwse band BLØF die in Neerkant staan te boksen, is een tafereel dat je niet snel zou verwachten. Toch is dat precies wat er afgelopen week gebeurde. De leden van BLØF waren bezig met opnamen voor een nieuw album in de Trypoul-studio’s in Neerkant en hadden tussen de werkzaamheden door behoefte om even stoom af te blazen.

Voor een persoonlijke workout voor de muzikanten werd Marion Lenssen van sportschool WorkOut in Horst gevraagd en die zei meteen ja. Haar bedrijf is gespecialiseerd in fitness en geeft ook voedingsadviezen, coaching en groepslessen. Ze kon samen met haar collega’s Dennis van der Zee en Karlijn Kleuskens aan de slag om de mannen van BLØF op het terrein van Trypoul in Neerkant eens flink af te matten.

‘Nieuwe dingen’
De Zeeuwse band BLØF komt binnenkort met een nieuw album waar ze nu opnamen voor hebben gemaakt in Neerkant. Paskal Jakobsen vertelde eerder in een interview op NPO Radio 5: “Ik voel een flinke urgentie om liedjes te maken; deze periode inspireert mij op een heel nieuwe manier. Er móeten nieuwe dingen gemaakt worden.”

Het laatste album van BLØF dateert uit 2017. In 2018 bracht de band nog twee singles uit, een nieuwe versie van hun nummer Omarm me samen met Ronnie Flex en de track Zachtjes zingen.

Foto: Facebookpagina Sportschool WorkOut

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen