9.2 C
Deurne
maandag 15 april 2024
Home- DeurneLeef! Deurne zoekt verenigingen en clubs met sportieve en creatieve activiteiten voor...

Leef! Deurne zoekt verenigingen en clubs met sportieve en creatieve activiteiten voor 55-plussers

Speciaal voor 55-plussers wil Leef! Deurne dit jaar een brochure uitbrengen waarin sportieve en creatieve activiteiten in de regio te vinden zijn. De organisatie doet een oproep aan alle verenigingen en clubs die zich inzetten voor deze doelgroep om zich te melden zodat ze kunnen worden opgenomen in het overzicht.

“Door middel van het Leef Actief boekje proberen wij 55-plussers een zo goed mogelijk beeld te geven”, legt Leef! Deurne uit. De organisatie heeft als doel om de inwoners van gemeente Deurne sportiever, gezonder en cultureler te laten leven. Het is een samenwerkingsverband van gemeente Deurne en een aantal lokale onderwijs-, zorg- en maatschappelijke organisaties.

Iets nieuws
Er zijn veel verenigingen en organisaties in de regio Deurne die zich inzetten voor deze doelgroep en hiervoor activiteiten aanbieden. “In deze brochure wordt al het aanbod uit de gemeente Deurne gebundeld. Dit geeft een goed overzicht voor inwoners en verwijzers om zodoende een passende keuze te kunnen maken en wellicht iets nieuws uit te proberen”, geeft Leef! Deurne aan.

Verenigingen of clubs die activiteiten aanbieden voor de 55+ doelgroep worden gevraagd om zich aan te melden zodat ze kunnen worden opgenomen in de brochure . Dit kan door een email te sturen naar info@sportencultuurimpuls.eu. Dit kan ook door te bellen met seniorenconsulenten Nikita van den Ouden of Linde Koolen via 088-633 20 80. Er zijn geen kosten verbonden aan plaatsing in de brochure.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen