18.7 C
Deurne
zaterdag 18 mei 2024
Home- DeurneLeerlingen Peelland- en Alfrinkcollege spelen musical ‘Ciske de Rat’

Leerlingen Peelland- en Alfrinkcollege spelen musical ‘Ciske de Rat’

Een groep van ongeveer veertig leerlingen uit de onder- en bovenbouwklassen van het Peellandcollege en Alfrinkcollege zijn op dit moment druk bezig met oefenen voor de uitvoering van de musical ‘Ciske de Rat’. Komende zaterdag en woensdag hebben ze hun generale repetities en in het weekend van 12, 13 en 14 april geven ze drie voorstellingen van het theaterstuk.

Voor de productie zijn de leerlingen en leraren van de theatergroep al sinds oktober vorig jaar bezig met alle voorbereidingen en repetities.

Alles rondom de musical wordt in eigen beheer uitgevoerd. De regie is in handen van docente tekenen, Louisan Peeters en docent Engels, Stijn Hermans. Ook oud-leerling Kaley de Koning helpt met de regie van de musical. Daarnaast is er een eigen techniekploeg en grimeergroep. Voor de uitvoeringen wordt zelfs de aula van de school omgebouwd tot een heus theater.

Op vrijdag 12 april, zaterdag 13 april en zondag 14 april brengen de veertig acteurs van de twee scholen van IVO Deurne het stuk om 19.30 uur op het podium in de aula van het Peellandcollege. Kaartjes voor de show kosten 3 euro per persoon en zijn verkrijgbaar bij de scholen, maar zijn ook te reserveren door een e-mail te sturen naar pc_theater@ivo-deurne.nl.

Foto’s: Theatergroep Peellandcollege/Alfrinkcollege

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen