14.6 C
Deurne
maandag 20 mei 2024
Home- DeurneWeg tussen Deurne en Ysselsteyn (N270) opnieuw weekend dicht door werkzaamheden

Weg tussen Deurne en Ysselsteyn (N270) opnieuw weekend dicht door werkzaamheden

De provinciale weg N270 tussen de Bakelseweg in Deurne en de rotonde bij Ysselsteyn wordt dit weekend in verband met wegwerkzaamheden afgesloten voor verkeer. De weg gaat dicht in beide richtingen van vrijdag 5 april om 19.00 uur tot maandag 8 april om 06.00 uur. Doorgaand verkeer tussen Helmond en Venray wordt omgeleid via de N279, N272 en N277.

Het is de tweede weekendafsluiting in een reeks van vijf periodes dat de weg een weekeinde wordt afgesloten voor de reconstructie van de N270. Ook in de maanden mei en juni gaat de weg nog twee keer een weekend dicht.

Tijdens werkzaamheden zijn ook de Wittedijk in Deurne en de Zeilbergseweg in Ysselsteyn afgesloten en alleen toegankelijk voor bestemmingsverkeer, hulpdiensten en openbaar vervoer. De bushaltes aan de N270 zijn tijdens de wegafsluitingen niet in gebruik; de bus rijdt over de Wittedijk en pakt daarna de normale route weer op. Er zijn geen vervangende haltes op de omleidingsroute.

Fietsers tussen Deurne en de Limburgse grens kunnen via de parallelweg en het fietspad rijden. Het kan volgens uitvoerder Strukton voorkomen dat fietsers moeten oversteken tussen de zuid- en noordzijde. In het geval dat dit van toepassing is, staat het ter plaatse aangegeven.

Naast de werkzaamheden en wegafsluiting dit weekend, is de weg ook dicht van vrijdag 31 mei om 19.00 uur tot maandag 3 juni om 06.00 uur en van vrijdag 14 juni om 19.00 uur tot maandag 17 juni om 06.00 uur.

Foto: provincie Noord-Brabant

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen