20.9 C
Deurne
zondag 19 mei 2024
Home- St. JozefparochieLekker dichtbij op vakantie aan de ‘Costa del Hei’ op Camping SJVV

Lekker dichtbij op vakantie aan de ‘Costa del Hei’ op Camping SJVV

Ruim een week geleden begon in de Deurnese St. Jozefparochie het grote tien dagen durende jubileumfeest van SJVV met de opening door Frank Lammers. De 75-jarige club maakt zich dit weekend klaar voor de finale van de marathonviering, met op zaterdagavond het SJVV Rood&Wit feest en op zondag onder meer de huldiging van verschillende jubilarissen.

De organisatie van de voetbalclub kijkt tevreden terug op de drukbezochte activiteiten in de eerste acht dagen, waaronder de eigen camping van SJVV. Donderdagavond druppelden de eerste gasten al binnen; de ene met een tent en de andere met een caravan. Sportpark D’n Dreef werd volledig omgetoverd tot Camping SJVV.

Schuimparty
Er kon niet alleen worden gekampeerd op de tijdelijke accommodatie, maar er waren ook verschillende activiteiten voor de kinderen zoals glij-honkbal, een bingo en een schuimparty. In de avond was er voor de kampeerders een barbecue en voor de volwassenen een optreden van de zingende scheidsrechter en een bierpong-toernooi. Zaterdagochtend werd gestart met een groot gezamenlijk ontbijt voor alle campinggasten en waren er opnieuw activiteiten voor de kids waarbij ze konden schat zoeken, meespelen met ‘levend Cluedo’, voetvolley spelen of losgaan op een springkussen.

Hoogtepunt
Op zaterdagavond bereikt de feeststemming een hoogtepunt in de St. Jozefparochie tijdens het SJVV Rood&Wit feest met optredens van de Party Animals, René Schuurmans en feestband The Night Flight. Op de laatste dag van de tien dagen feest wordt om 11.00 uur gestart met een brunch. Daarna worden tussen 13.00 en 14.00 uur worden verschillende jubilarissen geëerd. Aansluitend is er de receptie en een optreden van gastspreker Bas Nijhuis. Na de prijsuitreiking van de jubileumloterij wordt rond 18.00 uur het 75-jarig jubileum van SJVV afgesloten.

Lees ook:

Tien dagen durend jubileumfeest van SJVV bijna halverwege

St. Jozefparochie klaar voor 75-jarig jubileum SJVV; Frank Lammers geeft startschot voor 10 dagen feest

Foto’s: SJVV

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen