5.7 C
Deurne
woensdag 1 februari 2023
Home- St. JozefparochieLeo Cuijpers krijgt Vetlirre Medaille bij De Heikneuters in St. Jozefparochie

Leo Cuijpers krijgt Vetlirre Medaille bij De Heikneuters in St. Jozefparochie

Tijdens het matinee van CV De Heikneuters in ’t Hokfe van Marijke in Deurne heeft Leo Cuijpers zondagmiddag uit handen van prins Stef de Vetlirre Medaille ontvangen. “CV De Heikneuters is trots met zo’n vrijwilliger in hart en nieren en is een voorbeeld voor velen”, meldt de vereniging.

Ook burgemeester Greet Buter was aanwezig tijdens de uitreiking van de onderscheiding die Cuijpers krijgt als blijk van dank voor zijn jarenlange inzet en betrokkenheid bij het vrijwilligerswerk in de Sint Jozefparochie.

Heilight Parade
“Leo Cuijpers is van alle markten thuis en al sinds jaar en dag”, meldt de carnavalsvereniging. “Hij heeft als lid en voorzitter van de oudervereniging van basisschool D’n Bogerd verschillende jaren mee de kinderoptocht op zaterdagmiddag met carnaval georganiseerd. Vanaf het eerste uur is hij betrokken bij de organisatie van het mooiste evenement van de regio, genaamd de Heilight Parade.”

Tijdens het matinee van De Heikneuters werden er ook stukjes opgevoerd rondom het prinsenpaar en boerenbruidspaar en was er een optreden van de Raad van Elf.

Foto: Facebook Greet Buter

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen