20.9 C
Deurne
zondag 19 mei 2024
Home- DeurnePottenbakkers trakteren DMG-dj op confettiregen; ‘Hij mag het als ‘Freddie de poetskoningin’...

Pottenbakkers trakteren DMG-dj op confettiregen; ‘Hij mag het als ‘Freddie de poetskoningin’ opruimen’

Bij de speciale carnavalsuitzending van het DMG-radioprogramma Deurne Draait Door waarin alle prinsen, prinsessen en vorsten van de gemeente Deurne waren uitgenodigd, hadden de Pottenbakkers afgelopen zaterdag een speciale verrassing voor DMG-dj Ivan van Oosterhout. Hij werd bedolven onder een regen aan confetti. De radiopresentator mocht het zondag in een speciale outfit in zijn eentje opruimen.

Uitgedost als een soort Freddie Mercury in ‘I want to break free’ ging Van Oosterhout aan de slag met de stofzuiger en poetsmiddelen. “Leuk zo’n geintje maar echt de hele studio van DMG zat onder. Niet alleen op de grond maar ook op de mengtafel en tot aan het plafond aan toe”, legt de dj uit.

Badjas
Waar Van Oosterhout niet op had gerekend, was dat de algemeen coördinator van DMG wel een mooie oplossing in gedachten had hoe de dj dat zelf op zou mogen ruimen. “Die vroeg aan mij of ik de videoclip kende van Queen waarin de zanger van de band als vrouw verkleed staat te stofzuigen. Toen wist ik al wel hoe laat het was. Dus ik heb er maar aan toegegeven en de hele zondagmiddag staan stofzuigen in een badjas en met een plaksnorretje op”, vertelt Ivan van Oosterhout.

Tekst gaat verder onder de video

Laag tempo
Het resultaat mag er zijn, zegt algemeen coördinator Ivo Boudewijns van DMG: “Zijn schoonmaaktempo ligt wel erg laag dus je moet hem continu achter de veren zitten. We kennen Ivan ondertussen wel, daarom heb ik er ook de hele middag bij gestaan om hem scherp in de gaten te houden en waar nodig bij te sturen. Toch valt het ons niet tegen wat hij heeft gepresteerd. We overwegen sterk om Ivan de komende tijd eens wat vaker in te zetten als poetskoningin bij DMG. Bovendien denken we dat als zijn vrouw de video ziet, dat die hem ook meer achter de stofzuiger zal zetten in huize Van Oosterhout.”

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen