9.7 C
woensdag 24 april 2024
Home- DeurneLiessel kampioen, ZSV laat dure punten liggen

Liessel kampioen, ZSV laat dure punten liggen

RKSV Liessel is zondagmiddag kampioen geworden in de Vierde Klasse. Na een 0-2 overwinning op Mifano en het gelijke spel van SSE tegen Brandevoort, is de ploeg van Maarten Stevens niet meer te achterhalen.

Mifano – Liessel 0-2

Liessel mocht na de wedstrijd de schaal omhoog houden, nadat het zelf een overwinning boekte op Mifano en directe concurrent SSE punten liet liggen tegen Brandevoort. Hierdoor keren de Liesselnaren na één jaar afwezigheid terug naar de Derde Klasse. Bart Lutters was de gevierde man na de wedstrijd. Hij scoorde de enigste twee treffers van de wedstrijd.

ZSV – FC Hoensbroek 0-2

ZSV heeft op eigen sportpark dure punten laten liggen in de strijd tegen degradatie. Al vroeg kwamen de Zeilbergers op achterstand. Waar de geel-zwarten dachten aan buitenspel kon Swen Cornelissen de bal vrij voor het doel binnen tikken. Het niveau lag, naarmate de wedstrijd vorderde, voornamelijk aan de kant van ZSV erg laag. De wedstrijd was gespeeld toen Dennie de Vries na 70 minuten de 0-2 maakte voor Hoensbroek.

Wittenhorst – SV Deurne 2-0

Wittenhorst boekte een verdiende overwinning op het team van Jurgen Elbers. In de eerste helft waren beide teams nog wel gewaagd aan elkaar, Wittenhorst kwam echter in blessuretijd op voorsprong. In de tweede helft konden de Deurnenaren de achterstand niet meer goed maken en in de slotfase werd het zelfs nog 2-0 voor de thuisploeg.