11.4 C
Deurne
vrijdag 31 maart 2023
Home- DeurneLijsttrekker Marinus Biemans van DOE! stelt zich voor bij DMG Radio

Lijsttrekker Marinus Biemans van DOE! stelt zich voor bij DMG Radio

In een serie radio-interviews heeft DMG je afgelopen weken kennis laten maken met alle lijsttrekkers van de deelnemende partijen bij de gemeenteraadsverkiezingen in Deurne. Zaterdagochtend was de laatste lijsttrekker in de serie, Marinus Biemans te gast in het radioprogramma Deurne Draait Door.

Hij vertelde bij DMG meer over zichzelf, de belangrijke thema’s voor Deurne in de komende jaren en over het verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst van DOE!

Marinus Biemans – DOE!
De partij van Biemans wil vooral inzetten op het verbeteren van de betrokkenheid van de inwoners en het contact tussen gemeente en de bewoners van Deurne en de kerkdorpen. DOE! wil dat wanneer er plannen zijn, de mensen die er mee te maken krijgen op tijd worden geïnformeerd en dat de zorgen van die inwoners serieus worden genomen, geeft de lijsttrekker aan. Beluister hieronder het complete interview met Marinus Biemans van DOE!

Video-interviews
Ook in een serie video-interviews van DMG kun je in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen kennismaken met alle zeven lijsttrekkers. Hierin vertellen zij meer over de standpunten van hun partijen en over wat hun ideeën zijn voor de toekomst van Deurne. Deze video’s kun je allemaal terugvinden op de pagina van DMG TV.

Verkiezingsavond
Verder brengt DMG tijdens de verkiezingsavond op woensdag 16 maart een live tv-show met alle tussen-uitslagen, interviews met de lijsttrekkers en de einduitslag van de gemeenteraadsverkiezingen. De livestream kun je woensdag vanaf 20.00 uur bekijken via het YouTube-kanaal van DMG. Het lijsttrekkersdebat dat DMG vrijdag 11 maart live uitzond kun je hier terugkijken.

 

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen